Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ευχές για σχολικό έτος 2015-2016

Αγαπητοί γονείς και αγαπητά παιδιά,

 Αρχικά θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά! Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε δεν πρέπει να μας κάμψουν το ηθικό και οφείλουμε όλοι να ανταπεξέλθουμε  για το καλό των οικογενειών μας και το γενικότερο γενικό καλό.
  Σκοπός του ιστολόγιου αυτού (blog) είναι διπλός. Ο πρώτος στόχος είναι να προσπαθήσει να μεταφέρει κάποιες εργασίες - δραστηριότητες στους μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης κυρίως , οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν μέσα στην τάξη καθώς και να προσθέσει υλικό (οπτικοακουστικό κ.τ.λ.), αν υπάρχει,  στο εκάστοτε μάθημα.
 Ο δεύτερος στόχος είναι να ενημερώνει του γονείς σχετικά με την καθημερινή πορεία της τάξης, όπως  π.χ. ποιες είναι οι εργασίες των παιδιών στο σπίτι ή να δίνει πληροφορίες. Εξυπακούεται ότι δεν δίνονται πληροφορίες για κανένα παιδί ή δε γίνεται ξεχωριστά αναφορά σε κάποιο παιδί. Για το λόγο αυτό υπάρχει στην πάνω μπάρα η ενότητα ΓΟΝΕΙΣ. Οι πληροφορίες θα δίνονται ξεχωριστά για την Β τάξη και την Ε΄και Στ΄ τάξη.   Στην Ενότητα ΓΕΝΙΚΑ σκοπός μας είναι να δημοσιεύουμε άρθρα από το διαδίκτυο, τα οποία θα σας βοηθήσουν σε παιδαγωγικά θέματα που τυχόν σαν ενδιαφέρουν.
 Σας ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη  για τα μικροπροβλήματα που πρόκειται να δημιουργηθούν στην αρχή, μέχρι κι εμείς να βρούμε τα πατήματά μας.  
  Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να ξεκινήσουμε μια δημιουργική χρονιά!